Kære udskolingselev og forældre

Alle tilmeldinger til valgfag er så småt i hus og efter sommerferien, vil I modtage et brev i e-Boks med informationer om det valgfag, I er tilmeldt.

Ungdomsskolen har samlet lidt informationer til dig og dine forældre om valgfag for 7., 8. og 9.klasse i skoleåret 19/20.

For at give dig flest mulige fag at vælge imellem, har din skole valgt at have valgfag sammen med alle de andre skoler i kommunen. Disse tilbud planlægges og udbydes af Ungdomsskolen. Der samarbejdes med Tårnby Gymnasium, Tårnby Naturskole og mange flere. Det betyder i praksis, at nogle fag udbydes på din skole, i Amagerhallen eller på Ungdomsskolen, det kan du læse om på vores hjemmeside.

 

Valgfagene bliver igen i år afvilket som hele valgfagsdage. Du skal til valgfag i alt 9 onsdage fra kl. 8:00-15:00, hvis du går i 7. og 8.klasse, og 9 onsdage hvis du går i 9.klasse. Det betyder, at du sammen med de andre elever på holdet virkelig kan komme i dybden med dit fag. Valgfagene er fordelt hen over skoleåret fra uge 36 til 20.


Vær opmærksom på at 7.årgang først begynder valgfag i februar måned.


Du skal tænke dig om, før du vælger valgfag, for du kan ikke vælge om!


Tal med dine forældre og dine klassekammerater om mulighederne og beslut dig for hvad der er vigtigt for dig - er det vigtigt, hvem du er sammen med, hvor undervisningen foregår eller noget helt tredje, så du får valgt rigtigt i første omgang.

 

Selve tilmeldingen til valgfag åbner forskellige dage:

 

6.klasse: 9.maj kl. 8:15

7.klasse: 6.juni kl. 8:15

8.klasse: 7.juni kl. 8:15


Du tilmelder dig på http://www.us.taarnby.dk/valgfag_789_klasse/tilmelding_valgfag/


Vi glæder os til at se dig!

Mange hilsner

UngTårnby